Vakantie tussen "l’Ain en Savoie"

Welkom aan de poorten van de Savoie.

Geopend van 20 maart tot 30 oktober 2021


Camping le Vaugrais bevindt zich aan de poorten van de Savoie, aan de voet van de Colombier ( 1534 m ), op ongeveer 10 minuten van het Lac du Bourget, op 40 minuten afstand van Chambéry , en op 1 uur van Lyon en Genève. Dit gebied bevindt zich tussen twee bergen van het Massief van de Jura in, le Planachat in het westen, le Colombier in het oosten, op de grens van het departement Savoie en dichtbij l’Isère.

Onze camping ligt op 10 minuten van de dorpskern waar talrijke winkels zijn. De rivier Le Séran slingert langs de camping en zorgt voor verfrissing tijdens de zomer. Canyoning is mogelijk op de rivier du Groin ( op enkele minuten van de camping ). De waterval van Cerveyrieu, talrijke kastelen, oude wasplaatsen en de gerestaureerde oude broodbakovens geven samen de charme van ons dorp weer.

In het hart van een 30 hectare groot natuurgebied, de site Du Fierloz waar de Mediterrane en en Alpenvegetatie samenvloeien, ligt camping le Vaugrais met 48 standplaatsen , waarvan 41 afgebakend met hagen, met veel schaduw of in de zon.

Aan u de keuze om u vakantie of weekend in uw eigen caravan, tent of mobilhome door te brengen of om bij ons een volledig ingerichte stacaravan of chalet te huren.

De stacaravans zijn eerder huisjes zoals u op onze verhuurpagina wel zal opmerken. Onze chalets hebben een overdekt terras met tuinmeubilair , de stacaravans hebben allemaal een houten terras waar u kunt genieten van prachtige, warme zomeravonden.

Het zwembad is open van juni tot september, en word verwarmd door middel van zonnepanelen.

De natuur is hier altijd van de partij.En voor iedereen is er wel iets te doen.

Natuurlijk informeren wij u graag over de mogelijkheden !!!