Vrije tijd ter plaatse

logo piscine sites et paysages Het zwembad is open van juni tot september en het wordt verwarmd door middel van zonnepanelen. In het zwembad zijn trapjes , zodat ook de allerkleinsten op een veilige manier van het warme water kunnen genieten. Het reglement en het bijhorende bord hangen aan de ingang.

Shorts de bain interdits

De volgende activiteiten worden u GRATIS aangeboden tijdens het seizoen:

logo sites et paysages ping pong Kinderen kunnen zich het hele jaar door uitleven op het speelpleintje. Er is een springkasteel in juli en augustus.In de maanden juli en augustus is er een spingkasteel waar de kinderen naar hartenlust kunnen springen en nieuwe vriendjes kunnen maken.
Ook zijn er 2 tafeltennistafels en de kinderen kunnen er kindervoetbal spelen. Pingpongballetjes en -batjes. Kunt u lenenbij de receptie .

We hebben ook een bibliotheek waar u boeken kunt uitlenen in verschillende talenin verschillende talen kunt lenen. Kies, lees en geniet van uw boek.

logo sites et paysages location de vélo Wij verhuren ook fietsen tijdens het seizoen, zodat u onze mooie regio , de fietsroute “ la via rhona “, en verschillende heuvels rondom de camping kunt ontdekken.

logo sites et paysages randonnée Wandel-en fietsroutes zijn mogelijk vanaf de camping.
U kunt aan de receptie de bijhorende kaarten gratis lenen, zodat u gemakkelijk de Bugey-regio kunt ontdekken.

Tijdens het seizoen is er ook animatie voor de hele familie, : boogschieten, aquagym, knutselen voor kinderen, petanquewedstrijden en een muzikale quiz.

logo wifi sur tout le camping en wifi tijdens mijn vakantie ?

je koopt een kaartje bij de receptie .