Veel gestelde vragen

Reservatie

Hoe kan ik meerdere accommodaties of staanplaatsen huren?
Indien u meerdere accommodaties of staanplaatsen wilt reserveren, moet u het reserveringsformulier invullen en aan ons bezorgen. Indien u bv zij aan zij wilt staan met uw vrienden, hoeft u dit enkel te vermelden in de rubriek "commentaar" van ieder reservatieformulier. Inde mate van het mogelijk, zal de camping aan uw vraag tegemoetkomen.

Hoe reserveren?
U kunt op 3 manieren reserveren: Online door te klikken op "Beschikbaarheid en tarieven" Per telefoon op nr 00 33 4-79-87-37-34(*) Per post: het volstaat het reservatieformulier af te drukken die u kunt vinden onder “Downloads”, in te vullen en ons per post te bezorgen, vergezeld met een voorschot van 30%. De reservaties worden behandeld in orde van hun aankomen op de camping, enkel wanneer ze volledig ingevuld zijn. (*)Het voorschot kunt u per bankkaart betalen.

Kan ik zelf mijn staanplaats kiezen?
U kunt altijd u voorkeuren invullen in de rubriek “Commentaar” op het reserveringsformulier. In de mate van het mogelijke zal de camping u een staanplaats aanbieden die aan uw noden is aangepast.

Hoe kan ik de beschikbaarheid bekijken en een offerte aanvragen?
Niets is minder gemakkelijk om de beschikbaarheid te controleren of een offerte aan te vragen! Ga naar onze site, en kijk bij reservaties.

Is een annulatieverzekering verplicht?
Een is een facultatieve oplossing die u altijd kan bijvoegen.

Worden vakantiecheques geaccepteerd?
De vakantiecheques worden aanvaard zowel voor de aanbetaling als de afrekening van uw verblijf.

Op welke manieren kan er betaald worden?
U kunt uw verblijf cash betalen, per bankkaart, per vakantiecheque of door een cheque uit schrijven.

Wanneer moet ons verblijf betaald worden?
Uw voorschot moet minstens 1 maand voor de aanvang van uw verblijf betaald worden. Er wordt een e-mail naar u verstuurd indien er niet op tijd betaald wordt, zodat er bij vergetelheid toch nog een reservatie kan plaats vinden.

De stacaravans en chalets

Wat vind ik in de stacaravans en chalets?
Alle keukenbenodigdheden, en koelkast, een microgolfoven, een gasfornuis en ook alle stacaravans en chalets zijn uitgerust met een houten terras met tuinmeubilair.

Zijn de stacaravans en chalets uitgerust met dekbedden?
Ja, dekens, dekbedden ,wegwerp kussens en lakens zijn aanwezig.De Lakens, dekbedovertrekken en kussenslopen kunnenlopen traditionele kussens zijn te huur bijn ons voor 7€ p/bed bij reservering.

Wat te huren indien we met 2 volwassene, 2 kinderen en een baby zijn?
U bent met 5 personen. Een baby wordt gelijkgesteld met een persoon, een een klapbedje voor de baby kan in de stacaravans niet staan. Daarom stellen wij u voor een chalet te huren.

Welke zijn de aankomst-en vertrektijden?
Voor de verhuur: Hoogseizoen (juli en augustus): U kunt aankomen vanaf 16 u, het vertrek moet voor 10 u gebeuren.
Laagseizoen: U kunt aankomen vanaf 10 u (indien de beschikbaarheid het toelaat)
Voor de staanplaatsen: U kunt toekomen vanaf 10 u indien de staanplaats vrij is, het vertrek moet gebeuren voor 12 u. Voor elk laattijdig aankomen ( na 20u ) vragen wij de camping te verwittigen op nr 04/79/87/37/34.

Moet er in de verhuur altijd een zaterdag inbegrepen zijn?
Het is niet verplicht om van zaterdag naar zaterdag te huren, maar wel in juli en augustus. Buiten het hoogseizoen kan u ook huren per nacht. De dagen van aankomst en vertrek worden aan u wensen overgelaten.

Wat is een babykit?
Wij bieden u aan, een klapbedje voor baby’s, een hoge kinderstoel en een verzorgingsbadje. Wij vragen 15€/dag per babykit en het is aanbevolen om het te vermelden bij uw reservatie want het aantal is beperkt.

Biedt u ook een tv aan?
U kunt bij ons een tv huren tijdens uw verblijf indien er genoeg beschikbaar zijn: 5€/nacht.

Overige

Zijn zwemshorts toegelaten in het zwembad?
Neen, zwemshorts zijn niet toegelaten in het zwembad. Enkel zwembroeken ( slips ) , zwemboxershorts , bikini en zwempak in tegenstelling tot alle andere kledij.

Welke mensen komen zoal naar de camping?
In juli en augustus zijn het vooral families met kinderen die wij mogen ontvangen en in het voor-en na seizoen zijn het meestal volwassen koppels.

Zijn barbecues toegestaan?
Barbecues zijn toegestaan op uw standplaats, indien u er geen bij hebt, geen nood. Wij hebben er enkele ter beschikking die u mag gebruiken.

Zijn honden toegelaten?
Honden zijn toegelaten zowel op de staanplaatsen als in de stacaravans en chalets. U mag er wel maar max 2 bijhebben.Ze moeten hun vaccinatiekaart bijhebben ( die wordt u gevraagd bij aankomst ) en op het gebied van de camping aan de leiband worden gehouden. Honden van 1ste en 2de categorie zijn verboden.

Op hoeveel afstand van het dorp bevindt de camping zich?
De camping bevindt zich op 600m van het centrum. U vindt er verschillende winkels: Carrefour, 3 bakkerijen, een slager, een krantenwinkel, een gastronomisch restaurant...

Is er een dokter in het dorp?
In het centrum van het dorp bevindt zich een medisch kabinet dat open is van maandagmorgen tot zaterdagmiddag. Bij ons in het dorp kunt u ook terecht voor een apotheek, verpleging,en een kinesist. Indien u erntiger zorgen nodig hebt, kunt terecht in het ziekenhuis van Belley (16 km).

Bied uw Wifi aan?
je koopt een kaartje bil de receptie .

Kan er iemand op bezoek komen?
Het is mogelijk dat u vrienden of familie op bezoek krijgt op de camping.Zij moeten zich aanbieden aan het onthaal bij aankomst, daarna bent u zelf verantwoordelijk voor uw bezoek, en er wordt 4€/dag/persoon gevraagd indien er iemand op bezoek komt. Het bezoek moet zich aan het reglement van de camping houden, en worden niet toegelaten tot het zwembad.

Kunnen wij bij u een koelkast huren?
Ja, bij ons kunnen koelkasten gehuurd worden, het tarief is 5€/dag.

Is het mogelijk om onze was te strijken?
Een strijkplank en een strijkijzer kunt u aanvragen aan het onthaal.U kunt er ook om een haardroger vragen.

Op welk uur kunnen we ten “s avonds ten laatste de camping verlaten?
Verkeer op de camping is toegelaten van 8u ’s morgens tem 22u. Buiten deze uren is verkeer verboden op de camping.U kunt “s morgens niet eerder dan 8u buiten de camping met uw voertuig.Indien u eerder weg wil, moet u uw voertuig buiten de camping parkeren.