Dagje canyoning in de Gorges van de Bugey

Hebt u zin in een dagje wateravontuur vol adrenaline onder vrienden en familie? Ontdek de mooiste canyon van de Bugey , ontwikkel uw techniek in een fossiele canyon en geniet met volle teugen van het spectaculaire uitzicht met op het einde een waterval van 60m.

De camping "Le vaugrais" stelt u voor zich een dagje uit leven in de Bugeystreek aan de poorten van de Savoie. In dit pakket zijn een overnachting in een stacaravan, of een standplaats voor tent, caravan of mobilhome en een canyonactiviteit met een gediplomeerde monitor inbegrepen, zodat u de canyons van de rivieren de Groin en de Séran en de fossiele canyon van Cerveyrieu kunt ontdekken, en dit op ongeveer 3 km.

Canyons: spectaculair op elk niveau

-Canyon du Groin: D4, 2u dalen, 120m hoogteverschil, 1000m lang. Sterke punten: de mooiste canyon van de Bugey, lang zwemgedeelte, waarvan een prachtig stuk van 130m ondergronds.

-Fossiele canyon van Cerveyrieu: AD2, 1u dalen, 65m hoogteverschil, 50m lang. Sterke punten: watertekort, uniek en kort, ideaal om de technieken van canyoning en speleologie aan te leren waarna u 40m naar beneden kan.

-Canyon van Séran: TD2, 3à4u dalen, 160m hoogteverschil, 2.5km lang. Sterke punten: diepe inhammen met op het einde een verrukkelijk zicht op de 60m lange waterval.